Rendelés

Naptárat rendelni egy egyszerű e-mailben is lehetséges (trenddek@gmail.com), csak a hónapokhoz tartozó képeket kell elküldeni, és mi 12 órán belül elküldjük a tervet jóváhagyásra, így akár másnapra el is készülhetnek a naptárak. 

Az alábbi megrendelőlap kitöltése esetén a * al jelölt mezők kitöltése kötelező! Ezt a rendelési forma akkor választandó, ha 10 darab alatt rendelsz naptárat.

Ha többféle naptárra, ill. 10db feletti mennyiséget rendelnél kérlek keress meg minket elérhetőségeink egyikén és egyedi árajánlatot fogunk adni számodra!

Adatok, szállítási cím

Számlázás adatai

Amennyiben eltér a megrendelői, szállítási adatoktól!

Naptár típusa, darabszám, egyéb

A/4 falinaptár: 1800.-+Áfa/db; Mérete: 210x297mm
A/3 falinaptár: 3600.-+Áfa/db; Mérete: 420x297mm
Asztali naptár: 1800.-+Áfa/db; Mérete: 135x297mm
  • Naptár típusa
  • A/4 falinaptár
  • A/3 falinaptár
  • Asztali naptár

Fájl feltöltése

Az egyes hónapok képeit és a borító képet .jpg .png formátumban kérjük feltölteni, esetleg .pdf ha nyomtatásra kész anyagot küldesz! Amennyiben a naptárat mi szerkesztjük be 500.- szerkesztési díjat számítunk még fel! A feltöltendő fájl neve lehetőleg a megrendelő neve legyen!

A rendelés gomb megnyomása után, ha minden szükséges mező rendben ki lett töltve, akkor elkezdődik a fájl feltöltése a szerverre. Ez a fájl mérettől ill. az internetkapcsolat minőségétől függően akár több percig eltarthat, kérjük légy türelemmel, amíg a Sikeres feltöltés oldalunkat meg nem pillantod. Köszönjük!
Fájlok feltöltés